Український завод представив потужний автокран (Фото)

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС представив унікальний кран, якому немає аналогів в Україні. Про це інформує пресслужба виробника.

«Автокран XCMG XCT25L4_S — єдиний автокран вантажопідйомністю 25 т світового рівня в Україні, який відповідає всім нормам за габаритами й масою, що дозволяє переміщуватися по дорогах загального користування без порушень», – йдеться у повідомленні.

Техніка має високі експлуатаційні та вантажовисотні характеристики, оптимальну конфігурацію, надійну гідравлічну систему і сучасні системи безпеки.

Модель оснащена стріловою системою з овоїдним профілем і вбудованими слайдерами, що забезпечує плавне і надійне телескопування, а також надвисоку міцність конструкції.

«Забезпечений широкий огляд робочої зони, всередині кабіни наявний клімат-контроль, для зручного входу і виходу передбачені зсувні двері, встановлені додаткові ящики для зберігання речей.  В комплектації також: ергономічна приладова панель, сидіння що можуть налаштовуватися та зручні джойстики з якісним захватом», – додали у пресслужбі заводу.

Зазначимо, Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС є одним з найбільших постачальників комунальної та будівельної техніки в Україні.


Не пропустіть