Українські медики отримали партію евакуаційних машин на базі Toyota Land Cruiser (Фото)

Україна отримала другу партію евакуаційних машин швидкої допомоги від ОАЕ. Про це повідомляє офіційний сайт Офісу Президента України.

«Фундація Олени Зеленської та Міністерство охорони здоров’я передали медикам 50 евакуаційних авто швидкої допомоги від уряду Обʼєднаних Арабських Еміратів. 27 таких авто прибули до України. Перша партія спецтранспорту в кількості 23 одиниці надійшла до нашої країни наприкінці 2023 року», – йдеться у повідомленні.

Усі автомобілі розподіляються до регіонів, які найбільше потребують спеціального транспорту для медичної евакуації та надання допомоги.

Машини засновані на базі цивільних позашляховиків Toyota Land Cruiser J79. Модель може оснащуватися як бензиновими, так і дизельними двигунами. Коробка передач ручна або автоматична залежно від модифікації.

Нагадаємо, Toyota Land Cruiser 70 — сімейство позашляховиків, що виготовляються компанією Toyota 1984 року. Пропонувалося декілька варіантів кузовів: «тридверки» з жорстким і пластиковим верхом, пікапи з одинарною і дворядною кабіною, трьох- і п’ятидверний універсали.


Не пропустіть