В Україні помітили культовий американський спорткар (Фото)

Дорогими та рідкісними авто українців навряд чи здивуєш. Днями в Києві помітили чергову таку автівку – потужний Chevrolet Camaro 2019 року випуску. Світлини машини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соцмережі Instagram.

Знаменитий спорткар шостого покоління є рідкістю в Україні, адже, на відміну від попередника, офіційно у нашій країні не продавався.

Дизайн Chevrolet Camaro 2019 року виконаний у ретростилі. Автомобіль нагадує оригінальний Chevrolet Camaro 1967 року, проте значно має значно агресивніший на вигляд.

Даний екземпляр належить до версії Chevrolet Camaro SS і отримав яскравий тюнінг – карбоновий капот із повітрозабірниками, обвіс, величезне антикрило і жалюзі на задньому склі.

Заряджене задньопривідне купе обладнане 6,2-літровим V8 потужністю 453 кінські сили і з крутним моментом у 617 Нм. Автомобіль здатний прискорюватися до «сотні» за 4,4 с і розвинути 255 км/год.

Chevrolet Camaro — це автомобіль сегменту Pony car виробництва компанії Chevrolet, який виготовляється з 1966 року. Як модель, Chevrolet Camaro існує й досі, але за свою історію платформа і концепція машини неодноразово зазнавала серйозних змін.


Не пропустіть