В Україні з’явився новітній спорткар Porsche за 4 млн грн (Фото)

Дорогими авто під час війни в нашій країні уже нікого не здивуєш. Днями в Одесі помітили один з найновіших екземплярів Porsche Panamera. Світлини автівки опублікував ТопЖир.

Новий Porsche Panamera упізнається за зміненою решіткою радіатора та новими матричними фарами. У салоні, як і в Porsche Taycan, встановили три дисплеї на торпедо.

Наразі Porsche Panamera доступний на українському ринку в двох версіях –3,0-літровій на 353 кінських сил і в топовій Turbo S E-Hybrid потужністю 680 «коней».

Конкретно цей екземпляр оснащений 3,0-літровим мотором. Двигун з’єднаний з восьмиступінчастою PDK Porsche — автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Автомобіль здатен прискорюватися до «сотні» за 5,3 с і розвивати 272 км/год. Ціна — від 4,2 млн гривень.

Нагадаємо, Porsche Panamera — пʼятидверний спортивний фастбек класу Гран Турізмо із передньомоторним компонуванням і повним або заднім приводом. Компанія Porsche виробляє модель з 2009 року. Автомобіль доступний із бензиновими, дизельними та гібридними установками.


Не пропустіть