Відбулася прем’єра суперкара Lamborghini Huracan Sterrato у стилі мілітарі (Фото)

На тижні моди в Мілані відбулася ексклюзивна презентація спеціальної версії суперкара Lamborghini, Huracan Sterrato All-Terrain Ad Personam. Цей автомобіль, випущений обмеженою серією всього 12 екземплярів, вже знайшов своїх власників серед обраних клієнтів компанії у трьох ключових регіонах: США, Латинській Америці, а також країнах EMEA та APAC.

Huracan Sterrato All-Terrain Ad Personam представлений у чотирьох камуфляжних кольорах, кожна з яких символізує певний природний ландшафт – від холодної тундри до сонячних пустель. Корпус кожної машини доповнений дахом, кришкою моторного відсіку та рейлінгами у матовому чорному кольорі. Комплектація включає ковані колеса Morus 19 дюймів, оранжеві гальмівні супорти та світлодіодні прожектори. Салон прикрашений алькантарою та декоративними елементами з «темного хрому» та вуглеволокна.

Двигун цієї моделі – стандартний атмосферний V10 об’ємом 5.2 літри, здатний розвивати потужність до 610 кінських сил. Трансмісія – семиступінчаста роботизована LDF із заднім механічним диференціалом. Модель оснащена повним приводом з багатодисковою муфтою Haldex V, що поряд зі збільшеним на 44 мм дорожнім просвітом і спеціалізованими режимами водіння робить її ідеальною для їзди малозчіпними поверхнями.

Цей суперкар не тільки підкреслює ексклюзивність марки Lamborghini, але і є заявою про поєднання стилю та функціональності в автомобілебудуванні.


Не пропустіть