Покинутий Ford F-250 1977 року отримав друге життя (Відео)

Форд Explorer, популярний серед позашляховиків, мав свого віддаленого родича – пікап Ford F-Series Explorer. Цей відносно малий пікап був одним із пакетів зовнішнього вигляду, доступних у лінійці F-Series у 1970-х роках, яка охоплювала моделі від F-100 до F-350. Одним із таких пікапів був покинутий F-250 Custom Single Cab 1977 року зі своєю красивою червоною зовнішністю з білими смугами, який відтепер потребував глибокого очищення та відновлення.

Про це повідомляє MMR з посиланням на motor1.com.

Команда WD Detailing прийшла на допомогу цій занедбаній вантажівці, яка вже 35 років провела у сараї. Щоб відновити її, спочатку довелося вирішити проблему звільнення від бруду, який буквально “приріс” до автомобіля. Після цього прибрали салон, де виявили велику кількість мишачих екскрементів, що свідчило про довготривалу стоянку.

Незважаючи на зовнішній стан та незначні пошкодження, які були усунуті під час прибирання від бруду, виявилося пікам має досить маленький пробіг – 27 359 км. Це може значно підвищити вартість автомобіля після його відновлення та ремонту.

Після ретельного прибирання та відновлення пікап виглядає як новий і готовий вийти на дороги. Історія продажів подібних моделей показує їх високу цінність, особливо серед колекціонерів та любителів старовинних автомобілів, тож нового власника цей красень знайде швидко.