Названі найнадійніші автомобілі у світі

Експерти порівняли вісім досліджень з відгуками автовласників Німеччини, США і Великобританії про те, як часто їх транспортні засоби потрапляють в ремонт. В результаті вийшов рейтинг найнадійніших автомобілів в світі, пише vectornews.net.

Лідером по надійності серед компактних легкових стандартних моделей стала Honda Jazz. Автомобіль показав високі результати у всіх країнах, де опитували автовласників.

Серед компактних моделей першого класу переможцем став AudiA1.

Фаворитом серед кросоверів став Duster. Статистика показала його високу надійність. Відзначається, що мова йде тільки про збірку румунського виробництва.

Кращий результат серед автомобілів С-класу показала японська Mazda 3. Серед автомобілів преміум-класу такий же результат у Audi A3.

У кросоверів C-класу перше місце поділили Honda CR-V і Volkswagen Tiguan. Авторитетні експерти визнали їх автомобілями, що найрідше ламаються.

Показовим прикладом для легкових стандартних автомобілів D-класу стала Honda Accord, а серед преміум-автомобілів знову два лідера: Audi A4 і Allroad A5.

Надійним преміум-кросовером середнього класу експерти назвали Audi Q5. Audi A6 утримує лідерство серед найнадійніших легкових моделей бізнес-класу.

Любителям надійних великих преміум кросоверів і позашляховиків рекомендують звернути увагу на модель Lexus RX.

А любителям швидкостей можна запропонувати Audi TT – найнадійніший спорткар, на думку автомобільних експертів.


Не пропустіть