За добу поліція візьме під контроль основні автомобільні шляхи державного та міжнародного значення, – Яровий

Після кількох ДТП з великою кількістю жертв Міністерство внутрішніх справ України посилить патрульні групи на автошляхах країни для зменшення аварійності.

Про це 21 липня під час селекторної наради, присвяченої стану безпеки дорожнього руху, заявив заступник глави МВС Сергій Яровий, повідомляє Громадське.

За його словами, патрульні групи будуть посилені співробітниками Національної поліції та військовослужбовцями Національної гвардії.

Заступник міністра додав, що пости правоохоронців «будуть щільно розміщуватися» на трасах міждержавного та міжнародного значення

Крім того, Яровий доручив поліції підготувати та ввести в дію до 23 липня «план невідкладних комплексних заходів із посилення безпеки дорожнього руху та зниження аварійності».

«В цьому плані мають бути чіткі та детальні заходи, конкретні виконавці та терміни. Упродовж доби сили патрульної поліції та групи реагування мають взяти під контроль основні автомобільні шляхи державного та міжнародного значення, місця концентрації дорожньо-транспортних пригод та місця з напруженим рухом», — сказав заступник міністра.


Не пропустіть