Skoda показала нову позашляхову версію Superb Scout (Відео)

Позашляхова версія буде створена на базі універсала і, швидше за все, вже в стандартному оснащенні отримає повний привід.

Наступне покоління Octavia буде найважливішим дебютом Skoda в цьому році, але рестайлінговий Superb також привертає увагу публіки, враховуючи, що це флагманська модель компанії. Чеська марка опублікувала вже велику кількість тизерів, і це останнє відео дає нам краще уявлення про новинку.

Безумовно, найбільшою зміною екстер’єру стане впровадження світлодіодних матричних фар – вперше на автомобілях марки Skoda. Задня частина автомобіля буде без фірмового значка на користь назви компанії, написаного на всю задню дверку. Непомітно оновлені задні ліхтарі будуть пов’язані один з одним металевою планкою, яка буде проходити через всю задню кришку.

Крім того, автомобіль отримає змінені передній і задні бампера, а також рестайлінгові світлодіодні протитуманні ліхтарі. Skoda, ймовірно, додасть кілька нових дизайнів коліс і нові елементи кузова. Однак є і ще один сюрприз – на відео компанія анонсувала вихід позашляхової версії моделі з приставкою Scout, яка з’явиться відразу після Octavia Scout. Новий Superb Scout також отримає змінений інтер’єр, який натякне про його авантюрний характер.

Очікується, що топові виконання деяких моделей Skoda отримають гібридну версію з електрифікованою установкою, яка, ймовірно, буде запозичена у Volkswgen Passat GTE. Офіційна прем’єра новинки відбудеться вже в цей четвер, 23 травня.


Не пропустіть