Lexus опублікував нове фото позашляховика GX напередодні виходу на ринок

Японська компанія Lexus продемонструвала фото-тизер своєї новинки Lexus GX 2024. Прем’єра позашляховика відбудеться зовсім скоро, 8 червня: у місті Остін, штаті Техас. Цього ж дня японський гігант представить і інший новий автомобіль – паркетник Lexus TX 2024.

Судячи з фотографії, в силуеті нового GX вгадуються риси масивнішого Toyota Land Cruiser 300. Його геометрія виглядає набагато менш плавно, ніж у моделі минулого покоління. Що, зрештою, не так дивно. Адже GX 2024 був збудований на платформі TNGA-F. Яка була базою і для 300-го круїзера, і також для Lexus LX 600.

Як видно на тизері, Lexus GX стане володарем атлетичних колісних арок. Іншою яскравою деталлю стали задні фари. Японські інженери поєднали їх між собою стильною світлодіодною смугою. Помітні на фото та дверні ручки авто, дизайн яких спрямований під природний хват.

Технічні характеристики нового Lexus тримають у секреті. Єдине, що можна сказати, напевно — позашляхові якості моделі залишаться на висоті. Однак у ЗМІ вже просочилася інформація про те, що під капотом кросу розмістили нове сімейство гібридних двигунів.


Не пропустіть