Mercedes-Benz показав профіль свого першого пікапа

Mercedes-Benz недавно підтвердив, що дебют його нового пікапа відбудеться 25 жовтня, але про те, що це поки тільки концепт, стало відомо тільки на цьому тижні.

З наближенням дати прем’єри новинки німецький автовиробник вирішив побалувати всіх шанувальників марки першим тизером пікапа, який, за чутками, отримає назву GLT. Компанія також підтвердила, що автомобіль спочатку буде представлений в формі концепт-кара і отримає зовнішній дизайн, що нагадує Nissan Nivara, який був узятий за основу.

На зображенні важко зрозуміти, що з себе представлятиме автомобіль, але деяку інформацію отримати все ж можна. Так, видно, що пікап отримає чотиридверний кузов і традиційні пропорції для моделі цього типу, а також виділяється спойлер ззаду.

З чуток, німецький пікап буде мати розпізнавальний для Mercedes-Benz передній бампер з фарами, аналогічний більшості нових позашляховиків марки.

З огляду на той факт, що пікап буде заснований на тій же архітектурі, що і Nissan Navara, він повинен запозичувати у нього і моторну гамму, включаючи 2.5-літровий бензиновий двигун, 2.3-літровий дизель і 3.0-літровий шестициліндровий дизель.

Раніше Mercedes-Benz заявив, що нова модель призначена для ринків Латинської Америки, Австралії та Південної Африки.

mercedes-benz_10


Не пропустіть