Mercedes-Benz показав концепт сучасного вантажного автомобіля (Відео)

На виставці CES 2017 Лас-Вегасі представили унікальний автомобіль Mercedes-Benz Vans. Це перший в світі автомобіль, зроблений в так званій цифровій формі. Новинка передбачає інтелектуальний зв’язок з водієм, повідомляє УКРОП.

Німецький автовиробник Mercedes-Benz створив безшумну модель Vans, яка працює на системі електроприводу 75 кВт з дальністю до 270 км. Керувати автомобілем дозволяє спеціальне програмне забезпечення. В першу чергу, дана модель буде корисною службам з перевезення вантажу.

Mercedes-Benz Vans має повністю автоматизоване вантажне відділення і інтегровані безпілотники для автономних поставок посилок по повітрю. Особливо варто відзначити, що даний транспортний засіб здійснює зв’язок з іншими учасниками дорожнього руху. Допомагає йому в цьому вбудована в задній частині автомобіля спеціальна панель з матрицею LED і світлодіодним дисплеєм. На ній висвітлюється інформація про те, коли авто зупиняється, повертає або задіє дрони.

У компанії також пропонують водієві такого автомобіля користуватися новітніми розумними годинами SmartWatch, які оперативно сповіщати адреса наступного місця доставки.


Не пропустіть