Розсекречена зовнішність електричного хетчбека Mercedes-Benz EQ

Німецьку компанія Mercedes-Benz складно назвати лідером по впровадженню електричних технологій в свої автомобілі, проте бренд вже 2025 року розраховує створити більше 10 «зелених» моделей. Першою новинкою в електричній лінійці стане хетчбек Mercedes-Benz Concept EQ A, прем’єра якого відбудеться в рамках автосалону у Франкфурті вже через кілька днів.

Представники компанії Mercedes-Benz опублікували перші офіційні зображення, які повністю розкривають зовнішність нового Mercedes-Benz Concept EQ A. На жаль, поки мова йде про офіційні рендера, а не про фотографії. Новий електричний хетчбек, який стане прямим конкурентом VMW i3, отримав м’які риси кузова, а також величезний шильдик на передній панелі і решітку радіатора зі світлодіодним підсвічуванням.

Розробники поки не озвучили технічні характеристики нового Mercedes-Benz Concept EQ A, проте для успішного конкурування з BMW i3 модель повинна отримати запас ходу не менше ніж в 175 кілометрів. Для того, щоб поборотися з Tesla Model 3 потрібен куди більш значний запас ходу, проте серійний Mercedes-Benz Concept EQ A буде представлений тільки в 2020 році, тому у розробників ще достатньо часу.

Новий Mercedes-Benz Concept EQ A буде представлений на автосалоні у Франкфурті, де також дебютує і позашляховик лінійки EQ. Більш детальна інформація про новинку з’явиться вже в найближчі дні.


Не пропустіть