Volkswagen приємно здивував новою моделлю (Фото)

VW Commercial Vehicles покаже в серпні на спеціалізованому автосалоні Caravan Salon свій новий двоповерховий кемпер, створений на базі концепту California XXL 2017 року.

В основі концепту California XXL лежить стандартний фургон Crafter. Думаємо, що новий кемпер Volkswagen збереже назву концепту. Він отримає «свіжий» дизайн, але при цьому буде нагадувати знаменитий фургон для кемпінгу T6 California.

Серійний кемпер VW California XXL повинен бути дуже комфортним, сучасним і практичним. У ньому буде ванна кімната з душем і туалетом, кухня, спальна зона. Внутрішній простір кемпера оптимізовано для життя людей. Довжина двоспального ліжка становить майже два метри (вона обігрівається). Передні і задні сидіння повертаються на 160 градусів.

Кухня складається з плити з двома конфорками, раковини і досить місткого холодильника. Природно, є різні шафки для продуктів і посуду.

У концепту був панорамний дах, підлога з підігрівом, велике багажне відділення, розсувна задня секція, сучасні технології безпеки і комунікації. Думаємо, все це залишиться і у серійної версії.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть