Jeep показав абсолютно інший Wrangler (фото)

Автовиробник Jeep представив дві лімітовані версії позашляховика Wrangler. Новинки засновані на комплектації Sport S і отримали ряд змін, орієнтовані на дизайн і бездоріжжя.

Перша серія отримала назву Willys, вона покликана віддати шану оригінальному позашляховику часів Другої світової війни. Автомобіль в такому виконанні отримав 17-дюймові чорні колісні диски і глянсову решітку радіатора. Jeep Wrangler Willys оснастили світлодіодним оптикою і «протитуманними фарами», а кузов може бути забарвлений в один з 10 кольорів.

Щодо технічних параметрів, то Wrangler Willys отримав модернізовану підвіску з амортизаторами Rubicon і заднім диференціалом, а також посилені гальма і 32-дюймові позашляхові шини Firestone. Новинку оцінили від 35 235 доларів за двохдверну версію і 38 735 доларів за 4-х.

Друга спецверсія Jeep Wrangler Black & Tan Edition здебільшого орієнтована на дизайн. Позашляховик отримав м’який дах в світло-коричневому відтінку і 17-дюймові колісні диски Machine Granite. У салоні з’явилися крісла Heritage Tan і панель приладів Wizard Black. У базове оснащення версії входить 7,0-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи Uconnect, цифрова панель приладів з 7,0-дюймовим екраном і двозонний клімат-контроль. Ціна Black & Tan Edition стартує від 34 435 і 37 935 доларів відповідно.


Не пропустіть