Nissan представив оновлений кросовер Murano 2020 (фото)

Компанія Nissan представила оновлений кросовер Nissan Murano 2020 модельного року. Отримавши розширене оснащення і новий колір кузова, флагман став дорожчим в усіх доступних комплектаціях.

Насамперед японці попрацювали над безпекою – в списку обладнання з’явилася вдосконалена система активної безпеки Safety Shield 360, який включає в себе систему екстреного автоматичного гальмування з функцією розпізнавання пішоходів, систему моніторинг «сліпих» зон, систему утримання в смузі руху і функцію автоматичного перемикання з ближнього світла на дальнє і навпаки.

Також оснащення Nissan Murano поповнилося вдосконаленим мультимедійним комплексом з навігацією і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, камерами кругового огляду на 360 градусів, панорамним люком з електроприводом і преміальною аудіосистемою Bose.

У США флагман Nissan подорожчав у всіх комплектаціях. Наприклад, базовий кросовер з переднім приводом обійдеться в 31 530 доларів (на 260 доларів дорожче, ніж раніше), а топовий з повним приводом – в 41 230 доларів (+400 дол.).


Не пропустіть