Представили оновлений кросовер Audi Q5 (Фото)

На європейському ринку новий Q5 з’явиться восени нинішнього року.

Модернізований Audi Q5 обзавівся новими бамперами, а радіаторною решіткою тепер відділена від фар перемичками в колір кузова. Якщо в базових версіях решітка радіатора матиме горизонтальні планки, то зі спортпакетом S line отримали «стільникову» структуру. Крім того, на нижній частині дверей автомобіля з’явилися нові накладки, а в лінійку коліс додали найбільші – 21-дюймові колісні диски.

У базовій версії новий Audi Q5 буде оснащуватися світлодіодними фарами, а опціонально можна замовити матричну оптику. Нововведенням стане і поява задніх ліхтарів на найтонших органічних світлодіодах (OLED). Дані ліхтарі відрізняються дуже яскравим і рівномірним світлом. Їх можна буде придбати також опціонально.

У салоні модернізованого Audi Q5 з’явилася медіасистеми MMI наступної генерації з сенсорним 10,1-дюймовим дисплеєм. У базовій версії приладова панель буде як і раніше аналоговою, а за доплату пропонується цифрова «приборка» з 12,3-дюймовим екраном і проекційним дисплеєм.

Першою на європейському ринку з’явиться дизельна версія нового Audi Q5 40 TDI. В її оснащенні буде знаходитися 2,0-літровий турбо-мотор нового покоління, який видає 204 к.с. і 400 Нм крутного моменту, і 12-вольтний стартер-генератор, який працює в рамках системи старт-стоп. У парі з двигуном працює 7-швидкісною «робот» S tronic і повний привід quattro ultra з двома муфтами підключення задньої осі.

Також в гаммі новинки будуть знаходитися ще дві модифікації цього ж дизеля 2.0 TDI (одна слабкіша, а друга потужніша) і дві версії бензинового турбо-агрегату 2.0 TFSI. Причому для Європи всі вони будуть мати 12-вольтні гібридні складові. Старший турбодизель V6 3.0 збережеться тільки в одному виконанні потужності, і йому дістанеться 48-вольтний стартер-генератор. Також залишаться і повноцінні гібриди, у яких дволітрова турбочетвірка і електромотор видають в сумі 299 або 367 к.с. Старт продажів нового Audi Q5 на європейському ринку запланований на осінь.


Не пропустіть