BMW показала мотоцикл з величезними “ніздрями” (Фото)

Компанія BMW Motorrad у співпраці з Kingston Custom підготувала концепт мотоцикла BMW R 18, який отримав спірний елемент, за який багато хто критикує автомобілі німецького бренду.

Дірк Олеркінг, глава Kingston Custom, каже, що рама оригінального R 188 не зазнала жодних змін: “Вона настільки оригінальна і складна, що ніякої модернізації тут не треба було”. Також оригінальними залишилися бак і підвіска.

Найскладніша у виконанні частину кастома – обтічник, який отримав витягнуті повітровідвідні отвори з вертикальними ламелями – така ось інтерпретація фірмової решітки BMW. У обтічника була інтегрована світлодіодна фара, сідло взято з каталогу аксесуарів ательє, поворотники – з колекції Kellermann.

“Я дуже довго думав над цим твором. Мої мотоцикли завжди демонструють душу, шарм і характер. Це унікальні екземпляри, тому вони вимагають великої уваги і скрупульозного підходу. Коли я вирішую, яка концепція дизайну чільна, то в голові з’являється нескінченний потік візуалізацій, і тоді я беруся за начерки, і малюю, поки не зрозумію, що це саме те, що я хотів створити”, – розповів Дірк Олеркінг.


Не пропустіть