Нові Skoda Kushaq і Volkswagen Taigun зняли поруч один з одним (Фото)

Про те, що Volkswagen Group готує конкурентів для Hyundai Creta і Kia Seltos, стало відомо ще в минулому році. Першим на ринок повинен вийти компактний паркетник Skoda Kushaq (в березні), а потім в продаж надійде його побратим по платформі Volkswagen Taigun. Індійським фотошпигунам вдалося зняти обидві ще не представлені моделі поруч один з одним, коли вони в парі проходили випробування на дорогах загального користування.

Автори знімків стверджують, що бачили чотири тестових мула, але змогли сфотографувати тільки два з них. Незважаючи на однаковий на перший погляд розмір і структуру кузова дизайн автомобілів відрізняється (увага на фари і решітку радіатора).

Обидві моделі спроектують на платформі MQB A0 IN. Однаковою виявиться і їх моторна лінійка, яка буде складатися з бензинових 1 і 1,5-літрових «трійок» і 4-циліндрових «четвірок». Потужність молодшого в лінійці складе 120 кінських сил, а найпотужнішого – 150 к.с. Трансмісії: «механіка», «автомат» і 7-діапазонний «робот». Привід – тільки передній.

Конкурувати на індійському ринку бюджетні кросовери Skoda і Volkswagen будуть з лідерами цього сегменту – корейцями Hyundai Creta і Kia Seltos.


Не пропустіть