Peugeot представив електричну версію мінівена Rifter (Фото)

Peugeot у вівторок, 16 лютого, продемонстрував електричну варіацію мінівена Rifter, яка іменується e-Rifter.

Новинка пропонується в 5 і 7-місному компонуванні салону. Продажі в Європі повинні стартувати вже в цьому році. Говорячи про технічне оснащення автомобіля, то він комплектується 134-сильним (260 Нм) електродвигуном і акумулятором ємністю 50 кВт/год, який забезпечує запас ходу на одному заряді до 275 км.

Що ж стосується динамічних показників, то електродвигун потужністю 134 к.с. дозволяє мінівену прискорюватися до 100 км/год за 11,2 секунди і максимально розганятися до 134 км/год.

Новинка має три режими водіння: Eco, Normal і Power. У першому випадку двигун може розвивати максимум 80 к.с. (180 Нм), у другому – 107 к.с. (220 Нм), а в третьому – 134 к.с. (260 Нм). У свою чергу, нова модель пропонується в двох варіантах: в Standard (довжина 4,4 метра) і Long (4,75 метра), при цьому висота в обох випадках становить 1,9 метра.

Новинка володіє монограмою e-Rifter на кормі, зарядним портом на лівому крилі, 16- чи 17-дюймовими алюмінієвими колісними дисками і багатьом іншим. Поряд з цим машина має фірмовий кокпіт i-Cockpit, 8-дюймовий сенсорний екран, камеру заднього виду і безліч систем допомоги водієві, в тому числі утримання в смузі руху, автоматичне екстрене гальмування, функцію розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг «сліпих» зон та інші опції.


Не пропустіть