Hyundai опублікувала перше зображення нового мінівена STARIA (Фото)

Hyundai Motor показала новий повнорозмірний вен Staria – він прийшов на зміну моделі H-1 / Starex / Grand Starex, що випускається в нинішньому поколінні TQ з 2007 року, тобто вже 15-й рік.

Staria запропонують в двох гамах, що розрізняються стильовими деталями та оснащенням: стандартним і люксовим, з приставкою Premium в назві.

Зовні Premium виділяють оригінальний передній бампер зі збільшеною площею решітки радіатора і більшими світлодіодними фарами, «знебарвлені» задні ліхтарі з «піксельною» графікою, колісні диски власного дизайну. В обох випадках Staria має футуристичний екстер’єр з мінімалістичною пластикою поверхонь, монолітними формами без виступів, двох’ярусною передньою світлотехнікою.

Зовнішній вигляд Staria навіяний космічними кораблями з наукової фантастики, таким чином, дизайн підтримує назву машини, що походить від англійського слова star, тобто «зірка».

У салоні – лаконічна горизонтальна передня панель без зайвого масиву пластика, щоб не красти корисний простір. Комбінація приладів повністю цифрова, екран медіасистеми – 10,25-дюймовий. Компонування внутрішнього простору інваріантне, можливі чотири або три ряди сидінь. У Staria Premium на другому і третьому рядах встановлюються роздільні «літакові» крісла підвищеної комфортності з індивідуальними підлокітниками. 7-місний варіант можна використовувати як представницьку машину, 9- і 11-місні – як бізнес-вени.

Стандартне виконання Staria буде доступно в широкій гамі модифікацій з кількістю місць від 3 до 11, тобто крім пасажирського вена запропонують вантажний фургон і вантажопасажирський фургон-комбі.

Габаритні розміри новинки становлять 5255x1995x1990 мм, тобто вона на 100 мм довше і на 250 мм вище, ніж споріднений Kia Carnival нового покоління.

Якщо сучасний H-1/Starex/Grand Starex має задньопривідне шасі і інтегровану раму, то Staria зовсім інша – кузов-монокок і передньопривідна компоновка. По агрегатам машина уніфікована з Kia Carnival. Вона буде оснащуватися гамою з 2,2-літрового турбодизеля і 3,5-літрового бензинового V6. Їхні потужності в специфікації для Staria не уточнюються. Про коробки передач інформації поки немає.


Не пропустіть