На український ринок виходить Toyota RAV4 з витратою всього 1,2 л/100 км (Фото)

Лінійку Toyota RAV4 в Україні розширить флагманська версія. Це найпотужніший, найшвидший і при цьому найекономічніший Toyota RAV4 в історії, пише autoportal.ua.

Новий Toyota RAV4 Plug-in Hybrid оснащений 2,5-літровим 185-сильним бензиновим двигуном і двома електромоторами – 182-сильним переднім і заднім на 54 к. с. Сумарна віддача гібридної установки – 306 к.с.

Плаг-ін гібрид Тойота РАВ4 розганяється до 100 км/год за 6 с, а його максимальна швидкість обмежена на 180 км/год. При цьому, витрата палива в комбінованому циклі – всього 1,2 л/100 км.

Крім того, батарея ємністю 18,1 кВт∙год забезпечує запас ходу в 75 км на електротязі (по циклу WLTP). Зарядити її можна за 2 години 45 хвилин. Правда, через батарею обсяг багажника зменшений до 490 л.

Оскільки Toyota RAV4 Plug-in Hybrid – топова версія моделі, то вона досить багато оснащена. Передбачені 19-дюймові диски, електропакет, камера заднього виду, обробка комбінованою шкірою.

Також обов’язковим є комплекс з безпеки Toyota Safety Sense. Він включає адаптивний круїз-контроль, системи автоматичного гальмування, контролю смуги руху і розпізнавання дорожніх знаків.


Не пропустіть