Bugatti випустила 300-й гіперкар Bugatti Chiron (Фото)

З конвеєра заводу Bugatti заводі в Мольсаймі, Франція, зійшов ювілейний гіперкар.

Компанія Bugatti повідомляє про випуск 300-го гіперкара Chiron на своєму заводі в Мольсаймі, Франція, який був зібраний у вівторок, 30 березня 2021 року і став важливою віхою для бренду. Представники марки повідомили про те, що планують випустити в цілому 500 екземплярів моделі, а також кілька лімітованих версій, до 2024 року.

Ювілейною моделлю став Bugatti Chiron Pur Sport. Прем’єра моделі відбулася в березні 2020 року і новинка є втіленням керованості, при цьому максимальна швидкість була знижена з позначки в 420 км/год до 349 км/год. Також в даному виконанні гіперкар отримав переглянуту підвіску, особливі шини і аеродинамічні елементи.

Модель легше стандартного Chiron, а під капотом встановлений 1480-сильний W16 об’ємом 8,0 літрів. Bugatti в даний час виробляє Pur Sport і 40 примірників Divo.

В цьому році автовиробник також побудує La Voiture Noire, справжній унікальний автомобіль, дизайн якого вперше був показаний на Женевському міжнародному автосалоні в 2019 році. Серед інших моделей Bugattis – Chiron Super Sport 300+ і Centodieci. Ходять також чутки, що в розробці знаходиться родстер.


Не пропустіть