Розкрито деякі особливості нового позашляховика GMC Hummer EV (Фото)

Після того, як з’явилася інформація про пікап GMC Hummer EV, шанувальники чекали новин про електричний позашляховик. Хоча він не надійде в продаж до 2023 року, вже зараз відомі деякі особливості новинки.

Довгоочікуване повернення позашляховика Hummer буде супроводжуватися появою нових технологій. Всупереч заявам GMC про те, що при створенні авто компанія не звертала уваги на своїх конкурентів, новинка багато в чому буде схожа з останніми Ford F-150. Генератор зможе виробляти до 3 кіловат електроенергії. Звичайно, цього недостатньо, але він додасть потужності на бездоріжжі.

Крім потужності, автомобіль також отримає систему картографії, яка дозволяє водієві спростити процес планування шляху. Додаток доступний з мобільного телефоні за допомогою технології myGMC, там же водій зможе вказати значущі місця для зупинки в дорозі. Крім того, система покаже відстань до станцій зарядки на маршруті, і споживання енергії в реальному часі, прогноз використання енергії на решту шляху.

«Це технологія, яка робить Hummer EV ще більш захоплюючим», – сказав старший менеджер по інтеграції та реалізації складних функцій електромобіля Майк Колвілл.


Не пропустіть