BMW 8 серії Gran Coupe вийшов в колекційному виданні (Фото)

Для японського ринку з’явилося колекційне видання Gran Coupe 8 Series, яке буде продаватися в країні тільки до кінця червня. BMW будує своє спеціальне чотирьохдверне купе на базі 840i Gran Coupe з пакетом M Sport, хоча всі оновлення носять візуальний характер.

Відмінною рисою спецсерії є витончена хромована обробка всередині і зовні. BMW обмежує вибір кольору кузова чотирма: блакитний танзаніт, яскраво-синій; Dravite Grey, прекрасний сірий колір; Aventurine Red, темно-червоний; і чорний азурит, особливий колір BMW Individual. Ще одне візуальне оновлення – хромовані двоколірні 20-дюймові легкосплавні диски M.

BMW не надає ніяких фотографій інтер’єру, хоча компанія заявляє, що у версії Collector’s Edition спортивні сидіння BMW Individual кольору слонової кістки з шкірою Merino, оббивка даху з алькантари і спортивні сидіння M Sport. Він також відрізняється кольоровою комбінацією, яка контрастує з кольором кузова. 840i Gran Coupe оснащений 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном BMW з подвійним турбонаддувом, який видає 335 к.с. і 500 Нм.

BMW не повідомляє, скільки колекційних екземплярів 8-ї серії Gran Coupe буде доступно, хоча компанія відзначає, що це «модель з обмеженим тиражем». Він доступний в Інтернеті і у офіційних дилерів BMW в Японії. Пакет надає 8-й серії Gran Coupe деякий додатковий стиль, хоча відсутність поліпшень продуктивності трохи розчаровує. Однак BMW пропонує моделі з більшою потужністю, якщо ви шукаєте продуктивність. Колекційне видання Gran Coupe 8-й серії приділяє більше уваги стилю.