Lamborghini анонсувала новинку від підрозділу Squadra Corse (Відео)

Гоночний підрозділ Lamborghini Squadra Corse опублікував тизер свого останнього проекту, і, як і інші його недавні творіння, він здається чимось захоплюючим.

Розглянутий автомобіль, схоже, заснований на суперкарі Huracan EVO, який був сильно перероблений і перетворений в трековий автомобіль. Відео-тизер дає нам уявлення про дизайн новинки і показує, що передня частина зможе похвалитися новими світлодіодними фарами.

Також можна побачити, що у нового автомобіля більш виражені передні і задні крила з масивними повітроводами. Також в очі кидаються механізм на даху, заднє антикрило, що піднімається, великий дифузор і нові світлодіодні задні ліхтарі.

Неясно, чи буде автомобіль ексклюзивним, як Essenza SCV12 і більш пізній SC20, або просто гоночною версією Huracan Evo. Незалежно від обставин, малоймовірно, що це буде автомобіль для доріг загального користування. Замість цього його можна було б позиціонувати як унікальний Huracan для клієнтів, які хочуть отримати незабутні враження на треку.

Хоча багато подробиць про автомобіль залишаються в секреті, відео-тизер дає нам можливість почути його двигун, і ясно, що під капотом розміститься високооборотистий атмосферний V10, запозичений у базового Huracan, хоча його, швидше за все, сильно модифікували.


Не пропустіть