В інтернеті з’явилися шпигунські фотографії кабріолета BMW 8-Series

Оновлений кабріолет BMW 8 серії стане одним з найбільших запусків автомобілів бренду в 2022 році. Знімки автомобіля в камуфляжі зробили в Німеччині. Як і у інших прототипів, передня і задня частина кабріолета 8-ї серії повністю замасковані, що приховує деякі незначні зовнішні зміни. Оновлений передній бампер, змінена решітка радіатора і нові більш тонкі фари додадуть кабріолету 8-ї серії більш привабливий вигляд. Задні ліхтарі також мають нову графіку, а задній бампер був змінений.

У стандартній комплектації всі моделі 8-ї серії отримають 12,3-дюймову цифрову приладову панель і 10,25-дюймовий інформаційно-розважальний екран, але прототип кабріолета 8-ї серії має помітно більший сенсорний екран і, імовірно, буде мати оновлене програмне забезпечення.

Як і в нинішній моделі, оновлений кабріолет 8-ї серії буде використовувати 3,0-літровий 6-циліндровий двигун потужністю 335 кінських сил і 410 Нм крутного моменту в базовій моделі або 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом потужністю 523 к.с . і 630 Нм крутного моменту.


Не пропустіть