Новий кросовер Skoda Kushaq перетворили на кабріолет (Фото)

У минулому році студенти училища в Млада-Болеславі, взявши за основу серійний кросовер Skoda Karoq, перетворили його в кабріолет. Напередодні схожу процедуру виконали тюнери з віртуального ательє «SRK-Design», але на цей раз базою для автомобіля виступила інша SUV-модель чеського бренду – Kushaq.

Кросоверу Skoda Kushaq ще тільки належить вийти в продаж. До індійських дилерів «Шкода» автомобіль добереться влітку 2021 року.

Судячи з викладеного в Мережу рендера, художники повністю зрізали «паркетнику» дах, прихопивши задні стійки, а також відмовилися від двох задніх дверей. Серед інших змін варто виділити появу у моделі масивних 19-дюймових колісних дисків, яких не буде ні в одній комплектації майбутнього кросовера.

Нагадаємо, в основі Skoda Kushaq буде лежати здешевлена ​​модифікація глобальної модульної платформи MQB.

Кросовер запропонують покупцям з літровим бензиновим турбомотором потужністю 115 к.с., асистувати якому буде МКП або класична автоматична трансмісія, а також з 1,5-літровим «наддувним» двигуном на 150 кінських сил, що працює в парі з 6-ступінчастою «механікою» або 7-діапазонним «роботом» DSG. Привід у всіх версіях – тільки передній.


Не пропустіть