Компанія Porsche готує до прем’єри найпотужнішу модифікацію кросовера Cayenne (Фото)

Компанія Porsche анонсувала найпотужнішу модифікацію кросовера Cayenne – прототип на базі Cayenne Turbo Coupe протестував дворазовий чемпіон світу з ралі і посол німецької марки Вальтер Рерль.

У плані динаміки цей новий Cayenne є «величезний стрибок вперед в порівнянні з усім тим, що існувало досі. Цей автомобіль переосмислює поняття SUV», сказав після заїзду Вальтер Рерль.

У компанії відзначили, що новинка отримає перенастроєні системи управління і придушення крену Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC). Також кросоверу дістанеться допрацьована ходова частина, спортивна вихлопна система і змінена підвіска спереду. Іншої офіційної інформації про новинку поки немає.

Новинка, яка в даний момент проходить фінальні випробування і доводиться до серійного виробництва, повинна в черговий раз підкреслити статус Porsche Cayenne як найбільш динамічного автомобіля в своєму класі. Причому в новій версії моделі акцент зроблений на винятковий динамічний потенціал, без шкоди комфорту і практичності в повсякденній експлуатації.

Конкретні терміни прем’єри нового кросовера Porsche не уточнюються. Нагадаємо, в даний час топової модифікацією Cayenne є 680-сильний варіант Turbo S E-Hybrid.


Не пропустіть