Кросовер Kia Seltos 2022 року отримав ексклюзивну версію Nightfall (Фото)

Nightfall Edition відрізняється тонованими елементами зовнішньої обробки і новим значком KIA.

Kia Seltos обзавівся новою версією в США. Компактний кросовер у виконанні Nightfall Edition отримав новий логотип бренду і стильну зовнішність. Нове видання, вартість якого починається з позначки в 27 865 доларів додає очікувані візуальні оновлення, які повністю виправдовують свою назву.

Кросовер в версії Nightfall Edition отримав 18-дюймові матові колісні диски, решітку радіатора, рейлінги і бічні пороги, виконані в чорному кольорі. Це найдешевша комплектація Seltos, доступна з 1,6-літровим чотирициліндровим турбомотором, який працює в парі з 7-ступінчастою автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням.

Інші зміни набагато менш помітні, і можуть утруднити диференціацію версій кроссовера. Виробник видалив значок комплектації з задньої частини автомобіля. Seltos також отримає новий ідентифікаційний знак KIA в рамках триваючого ребрендингу марки. Логотип став набагато більш висококласним по дизайну, ніж попередній. Ще одним оновленням моделі буде додавання в стандартну комплектацію функції автоматичного екстреного гальмування, допомоги при утриманні смуги руху і багато чого іншого.

За продуктивність компактного кросовера Kia Seltos Nightfall Edition 2021 модельного року з повним приводом відповідає 2,0-літровий двигун з турбонаддувом, що розвиває 146 кінських сил. Поки не ясно, коли кросовери Seltos 2022 року з’являться у дилерів, але це має статися найближчим часом.


Не пропустіть