Opel представив новітній комерційний вен Movano (Фото)

Нещодавно громадськості був показаний новий Opel Movano. Німецька компанія продовжує розвиток комерційних фургонів. Opel Movano є яскравим уособленням цієї стратегії бренду. Фургон отримав новий зовнішній вигляд, сучасні технології і просунуту механіку. Крім цього, компанія представила модифікацію транспортного засобу, яка працює виключно на електричній установці.

Для компанії дана модель має величезне значення. Познайомитися з зовнішнім виглядом Opel Movano можна з фотографій, опублікованих брендом. Для цієї моделі пропонується досить велика кількість різних типів кузовів, що відрізняються довжиною і висотою. Вибрати оптимальний варіант зможе практично кожен автолюбитель.

Автомобіль затребуваний комерційними підприємствами для перевезення речей в містах та інших умовах. Як повідомляється, фургон може використовуватися для транспортування рефрижераторних вантажів. Причому, у моделі є база для автобудинків. Основа фургона дуже гнучка і може застосовуватися для виконання різного рівня завдань.

Що стосується списку комплектацій, то тут пропонується чотири варіанти довжини і три варіанти висоти. Крім того, максимальний обсяг завантаження становить від 8,0 до 17 м3. Задні двері висотою 2,03 метра відкриваються на 180 градусів, що дає легкий доступ до вантажного відсіку.

Інтер’єр, в якому все досить продумано і ергономічно, водій може відчувати себе досить комфортно. Модель зі стандартною кабіною має один ряд з трьох сидінь, а варіант з високим дахом може бути опціонально оснащений другим рядом сидінь.

Що стосується комплектацій і опцій, то їх список досить широкий. Більш того, модель виявилася однією з кращих в своєму сегменті. Можна виділити такі системи, як автоматичне гальмування, контроль «сліпих» зон і ін. Двигуни відповідають нормам Euro 6. Дизель є головною дійовою особою з 2,2-літровим блоком потужністю від 120 к.с. до 165 к.с. Працюють вони в парі з механічною коробкою передач.


Не пропустіть