Volkswagen вивів на ринок дві нові моделі (Фото)

Німецька фірма Volkswagen на території Великобританії приступила до продажів двох нових моделей. Мова йде про R Arteon і Arteon Shooting Brake.

Фастбек Arteon R 2021 коштує 51,62 фунтів стерлінгів. За Arteon Shooting Brake R доведеться віддати 52,5 фунтів стерлінгів.

Спортивні моделі оснащуються 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим мотором з турбонаддувом на 320 «коней», повнопривідною системою 4Motion і семиступінчастою КПП DSG. Першу сотню модель набирає за 4,9 сек. Максимальна швидкість машини обмежена електронікою на 250 км/год.

Для Arteon R/Arteon Shooting Brake R пропонуються 19-дюймові легкосплавні диски Adelaide, чотири вихлопні труби і ексклюзивні елементи в передній/задній частині авто. В інтер’єрі використовують обробку салону шкірою Наппа і контрастну синю прострочку.

Салон авто комплектується регульованими передніми обвісами з функцією масажу, рульовим колесом з підігрівом, підрульовими перемикачами, педалями з нержавіючої сталі, ексклюзивними килимками і кнопкою «R».

Авто отримали 10,25-дюймовий TFT-дисплей на приладовій панелі, трьохзонний клімат-контроль, люком на даху, 30-колірне навколишнє освітлення, тоновані задні вікна, світлодіодні фари і напівавтономна система водіння другого рівня. За доплату пропонується преміальна аудіосистема Harman Kardon, проекційний дисплей і двадцатидюймові колісні диски.


Не пропустіть