Toyota готує спортивну версію гібридної Corolla Touring Sports GR Sport (Фото)

Один з найбільш продаваних гібридних автомобілів Toyota Corolla Touring Sports набуває більш спортивний і динамічний вид. У сімействі цієї моделі з’явиться нове виконання.

Модельний ряд Toyota Corolla Touring Sports 2021 року поповнився новими важливими функціями. Toyota має намір продовжувати стимулювати продажі свого популярного гібридного автомобіля. Для цього готується нова версія, яка має чітку мету – виявити більш спортивну і динамічну сторону цього електрифікованого автомобіля.

З естетичної точки зору Toyota Corolla GR Sport легко впізнається. При цьому у нього є кілька специфічних особливостей. На кришці багажника або на спинках сидінь красується емблема цієї версії. Крім того, він оснащений ексклюзивними 18-дюймовими легкосплавними дисками, кузов має двобарвну обробку. На вибір представлені відтінки: Manhattan Grey, Ascari Grey, Orion Blue, Pearl White або Emotion Red. Вони поєднуються з чорним дахом.

Передня частина також виділяється емблемою Toyota на чорному тлі. Решітка має стільникову конструкцію і оснащена фарами Bi-LED. Чорний колір присутній також на колесах, чорній окантовці в нижній частині дверей і на задньому дифузорі бампера.

У салоні встановлені сидіння спортивного дизайну з підігрівом покриті ексклюзивною змішаною оббивкою. Варто відзначити багатофункціональне кермо, оббите перфорованою шкірою, і дизайн килимків.

По механічній частині новин немає. Доступ до комплектації GR Sport можливий тільки через двигун 180H. Тобто гібридна механіка з 2,0-літровим бензиновим двигуном. Вона пов’язана з невеликим електродвигуном потужністю 80 кВт. Він розвиває потужність 184 к.с. і максимальний крутний момент 190 Нм. Всім цим управляє автоматична коробка передач e-CVT і система переднього приводу. А завдяки акумулятору в гібридній системі ви можете долати невеликі відстані в повністю електричному режимі.


Не пропустіть