Розсекретили інтер’єр нового KIA ProCeed 2022 року (Фото)

У Мережі з’явилася нова партія шпигунських фотографій KIA ProCeed 2022 року. Прототип моделі знову помітили близько штаб-квартири компанії з досліджень і розробок у Європі, хоча на цей раз журналістам вдалося сфотографувати салон моделі. Доопрацьований автомобіль буде готовий до початку 2022 року.

KIA ProCeed Facelift 2022 року знову показали на шпигунських фотографіях. Найспортивніше сімейство корейської марки знову було помічено на тестах в Німеччині. Універсал поки не втрачає камуфляжу, але нові зображення дозволяють набагато уважніше поглянути на салон новинки.

Одна з найпривабливіших моделей в лінійці KIA отримає новий вигляд, який дасть хороший імпульс в наступні два з половиною роки, що залишилися до завершення її 5-річного життєвого циклу. У цьому прототипі ProCeed модернізовану передню оптику. Верхня решітка радіатора придбала новий дизайн, хоча по периметру збереглося оздоблення з хрому, а нижня решітка також була оновлена. Прототип на цих зображеннях з особливим оздобленням, типову для більш спортивної обробки «GT Line». Повітрозабірники також будуть піддані доопрацювання.

На шпигунських фотографіях оновленого KIA ProCeed також показаний салон моделі, на яких видно нові збільшені підрульові пелюстки і перероблена центральна консоль зі збільшеним сенсорним екраном мультимедійної системи, практично пов’язаним з цифроою «приборкою». KIA також поліпшить матеріали, кольори та комбінації оббивки, а також запропонує нове комфортне обладнання, інформаційно-розважальну систему з оптимізованою роботою і помічників по водінню з більш точною роботою.

KIA ProCeed 2022 представлений в другій половині 2021 року і надійде в продаж в перші місяці наступного року з оптимізованим асортиментом бензинових і дизельних двигунів з технологією 48 В і підключається гібридною технологією.


Не пропустіть