Як буде виглядати новий Ford Mondeo Evos (Фото)

Компанія Ford працює над новою моделлю, яка буде продаватися на європейському ринку. Автомобілю вже підготували ім’я – його назвуть Mondeo Evos. Спочатку передбачалося, що седан Mondeo покине модельний ряд бренду, перевтілившись в купеподібний кросовер, але для ринку «Старого Світу», схоже, зроблять виняток.

Судячи з першими неофіційними Рендер, Mondeo Evos отримає передню частину в стилі свого купеподібного побратима Evos, представленого в квітні на автосалоні в Шанхаї. Седан оснастять світлодіодною головною оптикою, звуженою головною оптикою з різкими гранями і великою радіаторною решіткою чорного кольору з внутрішнім малюнком у вигляді сот. Як буде виглядати задня частина 4-дверки незалежні дизайнери не показали.

Салон у Mondeo Evos, швидше за все виявиться таким же, як і у китайського Evos. Головною «фішкою» моделі стане гігантський 1,1-метровий дисплей, що включає в себе як цифрову панель приладів, так і гігантський тачскрін мультимедійної системи.

Про технічну сторону моделі поки нічого невідомо. З чуток, гамма двигунів седана позбудеться «дизелів», зберігши лише бензинові варіанти. У новинки також будуть звичайні гібридні версії і «м’яко-гібридні» модифікації (MHEV).

Прем’єра нового Ford Mondeo Evos запланована на 2022 рік. У продаж в Європі седан надійде не раніше 2023 року.


Не пропустіть