Volkswagen вивів на тести оновлені T-Roc і T-Roc R-Line

Volkswagen T-Roc і більш спортивна версія R-Line, що з’явилися на ринку майже чотири роки тому, незабаром повинні бути оновлені. Фотошпигуни помітили оновлену модель біля штаб-квартири компанії в Вольфсбурзі практично без камуфляжу.

На знімках можна побачити, що стандартний T-Roc отримає перероблені фари. Таким чином, T-Roc буде виконаний в стилістиці більшого Tiguan, особливо спереду. Решітка також має меншу кількість горизонтальних ламелей, від двох до однієї, і більш товсту хромовану смугу. Підроблені повітрозабірники під лампами також значно вище, ніж раніше.

Ззаду трохи змінилися бампер і задня оптика, що надає компактному позашляховику новий витончений дизайн. Ми не очікуємо будь-яких змін в моторній гамі, однак в салоні T-Roc буде ще більше цифрових технологій, ніж раніше.

Що стосується «спортивного» T-Roc R-Line, то він отримає схожі зміни. Задній бампер, здається, трохи змінився, але передній бампер виглядає більш агресивним, ніж раніше.

Офіційної інформації про новинку поки немає, але інсайдери повідомляють, що як стандартний T-Roc, так і T-Roc R-Line з’являться в дилерських центрах навесні або влітку 2022 року, а оновлений T-Roc R повинен з’явитися до кінця осені. Оновлена ​​лінійка T-Roc може дебютувати на виставці IAA в Мюнхені.