Mercedes показав, як буде виглядати електричний аналог Е-класу (Фото)

Mercedes-Benz продовжує розвивати лінійку повністю електричних моделей і тепер у неї на черзі седан бізнес-класу, який буде носить ім’я EQE. опубліковані тизери дозволяють отримати приблизне враження про те, що він буде собою представляти.

Як пише Motor1.com, на автосалоні IAA в Мюнхені, який пройде у вересні і замінить традиційну виставку IAA у Франкфурті, Mercedes представить новий електричний седан EQE. Він займе місце нижче флагманської електромоделі Mercedes EQS, представленої раніше в цьому році. Однак EQE – лише одна з чотирьох повністю електричних моделей, які будуть представлені на виставці.

Поряд з новим EQE буде представлений “перший розкішний седан AMG з електричним акумулятором” і концепт Mercedes-Maybach. Mercedes не уточнив, якими будуть ці моделі, хоча ми очікуємо побачити прорив AMG EQS поруч з концепцією позашляховика Maybach EQS, про яку дражнили раніше в цьому місяці. Mercedes також продемонструє дебютний в квітні EQB – його європейська прем’єра відбудеться в Мюнхені.

Видання не очікує, що EQE буде сильно відхилятися від стилю, представленого на більшому EQS всередині або зовні, і пара зображень-тізерів показує, що це вірно, принаймні, для інтер’єру. Відкрите зображення демонструє три вбудованих дисплея EQE, закритих однієї скляною панеллю, як і його більший побратим. Інтер’єри виглядають ідентичними. Тизерне зображення екстер’єру не розкриває дизайн автомобіля, хоча видно повнорозмірні задні ліхтарі, які схожі, хоча і не ідентичні, на EQS. Швидше за все, ближче до автосалону компанія опублікує нові тизери своїх новинок, або ж їх прототипи засвітяться на дорогах з меншим рівнем маскування. У будь-якому випадку варто трохи почекати.


Не пропустіть