Семимісний Renault Duster: нові зображення

Згідно з планом «Ренолюція», в 2025 році компанія Dacia випустить новий кросовер, який розташується на щабель вище Duster. Автомобіль вже називають старшим братом “Дастера». Незалежний дизайнер Клебер Сілва підготував нові зображення такого позашляховика.

Автор рендерів черпав натхнення з концепт-кара Dacia Bigster, віртуальна модель якого була представлена на початку 2021 року. Спереду ми бачимо пару опуклих світлодіодних фар з хромованою радіаторною решіткою між ними. Передній бампер отримав великий повітропровід з сріблястими вставками і чорним пластиковим облицюванням. Бічний профіль багато в чому схожий з концептуальним кросовером Bigster.

Корма, в свою чергу, має світлодіодні задні ліхтарі, виконані в єдиному блоці. Задній бампер похвалитися 2-кольоровою обробкою, а патрубки вихлопу розведуть по двом сторонам і доповнять їх хромованими окантовками. Серед інших елементів дизайну нового кроссовера варто виділити наявність спойлера на даху і рейлингов.

Що стосується техніки, то довжина автомобіля, побудованого на модульній платформі CMF-B складе близько 4600 мм. Кросовер продаватимуть як в 5-місцевому, так і 7-місцевому варіантах салону (посадковий формула 2 + 3 + 2).

Лінійка двигунів включатиме літрову «турботрійку» потужністю 90 к.с., а також 1,3-літровий 130-сильний турбомотор і гібридну силову установку на базі 1,6-літрового бензинового мотора (140 к.с.). На деяких ринках кросовер запропонують ще й з дизельним мотором.


Не пропустіть