Toyota Crown залишиться седаном: перші зображення

З кінця минулого року ходили чутки про те, що Toyota збирається відмовитися від седана Crown, використавши його назву в новому преміальному кросовері. Проте, нещодавно з’ясувалося, що знаменита четирьохдверка все-таки збережеться в модельній лінійці японського бренду, хоч і не без нюансів. Напередодні незалежні дизайнери з порталу «BestCarWeb» вирішили показати, як буде виглядати шістнадцята за рахунком генерація «Краун».

Уже відомо, що зі зміною поколінь Crown повністю змінить філософію, переїхавши з компоновкою задньої платформи на передньопривідну. За попередньою інформацією, в основу моделі ляже модульна платформа TNGA, яка раніше була випробувана на свіжих Camry і Land Cruiser, а в майбутньому стане базою всіх нових моделей Toyota.

Як видно на перших неофіційних зображеннях, четирьохдверка обзаведеться агресивним зовнішнім виглядом з витягнутою головною оптикою і купеподібним кузовом.

Про технічну сторону моделі поки говорити рано, адже офіційно випуск нового покоління Crown ще не підтверджений. Втім, як стверджують японські ЗМІ, для новинки вже визначені двигуни: ними виявляться гібридні силові установки, що працюють на базі бензинових ДВЗ робочим об’ємом 2,5 і 3,5-літра.