Розсекречена дата прем’єри оновленого флагманського седана Audi A8 (Фото)

Стало відомо, коли дебютує оновлений подовжений преміальний седан Audi A8 L. Машину представлять вже в 28 жовтня. Модель отримала фейсліфтінг, в результаті чого змінився її зовнішній вигляд і з’явилися нові опції. До дилерських центрів автомобіль добереться тільки в наступному році.

На даний момент виробник не показував офіційних зображень моделі. Однак, седан неодноразово потрапляв в об’єктиви шпигунських камер. Судячи з наявності маскування виключно на обвісі, можна зробити висновок, що зміни будуть зосереджені саме тут. Але також на знімках видно решітка радіатора з іншим візерунком – замість горизонтальні хромовані планок проглядається чорна «сітка».

В іншому дизайн автомобіля повторює стиль стандартного A8. Спереду незграбні фари з денними ходовими вогнями у вигляді тонкої смуги. Збоку немає виштамповок, що надає машині елегантний зовнішній вигляд. На кормі – ліхтар з наскрізною конструкцією і металевою накладкою на всю ширину. В цілому, модель виглядає також «дорого» і статусно, як і до рестайлінгу.

З приводу характеристик інформації немає, але чогось нового чекати не варто. У базі, швидше за все, буде йти V-подібна трилітрова «шістка», оснащена м’якою гібридною системою. У більш дорогих комплектаціях під капотом буде стояти чотирьохлітровий V8 з турбіною і 48-вольтовим стартер-генератором. Прем’єра седана відбудеться вже через шість днів, тоді і з’явиться докладніша інформація. Нагадаємо, нещодавно з’явилася інформація, що компанія Ауді більше не планує розробляти нові двигуни внутрішнього згоряння. Замість цього інженери концерну зосередяться на випуску нових технологій для електрокарів.