На тестах помічений кросовер Porsche Cayenne 2023 (Фото)

Porsche продовжує розробку оновленого Cayenne. У Мережі вже неодноразово фігурували фотографії тестових прототипів кросовера, дозволяючи побачити деталі, які зазнають модернізації з рестайлінгом. Нещодавно в Мережі з’явився новий набір знімків, прототип на яких рухається дорогами загального користування з задніми ліхтарями, які вже готові до серійного виробництва.

Насправді виробник спробував дбайливо замаскувати їх, але цього виявилося недостатньо, тому їх форма і світловий малюнок видно досить добре. Крім цього, фахівці компанії прикрили передню частину кросовера, встановивши на неї фальш-накладки, а також додаткову темну стрічку. Це допомогло приховати від цікавих очей фотошпигунів виробничу форму нижньої частини бампера та повітрозабірників, зокрема. При цьому створюється враження, що фари головного освітлення на цій версії будуть дещо більшими, ніж у дорестайлінгу.

Повертаючись до корми кросовера, можна відзначити стильний спойлер зі стоп-сигналом у ньому, виробничі задні ліхтарі, а також патрубки вихлопної системи по обидва боки бампера. Раніше до мережі потрапили фотографії оновленого салону Cayenne. Тоді стало зрозуміло, що виробник змінить дисплей мультимедійної системи, а крім цього, в салоні залишиться мінімум фізичних кнопок управління, тоді як більша частина їх буде замінена на сенсорні датчики. Головною особливістю інтер’єру стане селектор перемикання режимів роботи “автомата”, виконаний у стилі компактного Porsche 911.

Поки невідомо чи працюватиме Porsche над оновленням двигунів Cayenne, проте за традицією з кожним оновленням виробник трохи збільшує вихідну потужність своїх агрегатів. До речі, купеподібний варіант Porsche Cayenne також отримає порцію оновлень, які мають збігтися із звичайним варіантом.


Не пропустіть