Porsche 911 отримає гібридну силову установку (Фото)

Олівер Блюме, гендиректор преміальної марки Porsche, підтвердив, що у легендарного спорткара 911 невдовзі з’явиться електрифікована версія. За його словами, це буде гібридна модель із гоночними характеристиками.

Про те, що автомобіль стане гібридним, Блюме заговорив ще 2018 року. Тоді керівник розповів, що на модернізацію чекає транспортний засіб у середині циклу, але прем’єру МС довелося відкласти у зв’язку з недостатнім розвитком акумуляторних технологій.

До останнього часу вважалося, що розробники преміальної марки представлять повністю електричний автомобіль у лінійці 911, але виявилося, що під капотом може бути гібридна силова установка.

Які саме технології застосують у новій моделі, залишається у секреті, але у підрозділі Motorsport оголосили, що у 2023 році відбудеться прем’єра прототипу спортивного LMDh. Під капотом встановлять мотор на 680 к.с., також не виключений випуск більш потужної версії моделі 911, яка буде швидше за Turbo S, розгін до сотні займе 2,7 секунди, а максимальна швидкість – 330 км/год.


Не пропустіть