Subaru презентував спортседан WRX S4 оновленої генерації (Фото)

Концерн Subaru презентував спортивний седан WRX S4 оновленої генерації для японського авторинку. Замовити модель місцеві автомобілісти можуть вже з 25 листопада.

Модель сконструйована на базі SGP (Subaru Global Platform), на якій вже збудована Subaru Levorg. Якщо порівнювати з моделлю минулої генерації, оновлений WRX S4 отримав на 28% жорсткіший кузов на скручування. Задній стабілізатор поперечної стійкості прикріплюється безпосередньо до кузова, а не до підрамника. Розробники моделі попрацювали над тим, щоб зменшити центр тяжіння. Крила в передній частині кузова виготовлені з алюмінію, що полегшило вагу на 2,3 кг.

У рух модель приводить 2,4-літровий мотор FA24 з віддачею в 275 кінських сил та 375 Нм. Середня витрата бензину за циклом WLTC дорівнює 9,3 л. на сотню кілометрів пробігу.

Брендова повнопривідна система має активну векторизацію тяги. На рідному авторинку WRX S4 реалізовуватиметься виключно з модернізованим варіатором. При цьому на глобальному авторинку WRX також пропонується з механічною трансмісією. Завдяки пелюсткам під кермом автомобілісти зможуть перемикати вісім електронних передач.

У версіях STI Sport R та STI Sport R EX передбачається наявність селектора вибору режимів експлуатації, що змінює налаштування двигуна та повнопривідної системи, кліматичної установки, амортизаторів, підсилювача рульового колеса та системи безпеки EyeSight.

На японському авторинку дилери почали приймати заявки на новий WRX S4. Мінімальна ціна моделі склала 4004000 ієн (близько 35 000 доларів). Замовники почнуть отримувати свої машини на початку нового року.

Джерело Carsweek

Не пропустіть