Оновлений Skoda Karoq представили у Європі (Фото)

Компанія Skoda офіційно представила оновлений Skoda Karoq. У рамках планового рестайлінгу модель, яку випускають з 2017 року, отримала змінену передню частину кузова з модернізованими шестикутними радіаторними решітками та завуженими світлодіодними фарами більш складної форми (опціонально доступна матрична оптика).

Також у машини з’явилися збільшений спойлер та модернізовані ліхтарі зі зміненим внутрішнім візерунком, а також нові колісні диски діаметром від 17 до 19 дюймів. Коефіцієнт лобового опору – 0,30. Технічна складова Skoda Karoq змін не зазнала.

У салоні машини встановили цифрову панель приладів, вдосконалену мультимедійну систему, а також сенсорний дисплей діагоналлю від 6,5 до 8 дюймів. Також кросовер обладнали бездротовою зарядкою, передовою навігацією та аудіосистемою Canton із 10 динаміками. Об’єм багажника залишився таким самим: до 500 л з розкладеними сидіннями та 1 609 л зі складеними.

Рестайлінговий Karoq отримав 9 подушок безпеки, камеру заднього виду, асистента паркування, систему допомоги при русі з причепом, функцію утримання в смузі руху, адаптивний круїз-контроль, системи екстреного гальмування та моніторингу сліпих зон. Також клієнтам пропонується пакет опцій Eco, який передбачає оздоблення салону з рослинних та перероблених матеріалів.

Джерело Автоньюс

Не пропустіть