Розсекречено перші знімки великого кросовера Volkswagen (Фото)

Зважаючи на все, новий німецький паркетник ґрунтуватиметься на архітектурі іншого великого SUV Volkswagen, а прем’єри варто очікувати вже наступного року.

Китайські фотошпигуни відобразили вкритий камуфляжем прототип нового великого кросовера Volkswagen. Як вважають автоексперти, на фото може бути зображена модель від спільного підприємства FAW Volkswagen; цілком імовірно, що автомобіль позиціонуватимуть як одну з модифікацій кросовера Talagon. Також не варто виключати варіанти того, що компанія вирішила піти шляхом SAIC Volkswagen, які зараз випускають 3-рядний Teramont і вкорочений Teramont X.

Актуальна версія Talagon була представлена ​​навесні минулого року, причому в Китаї вона є ексклюзивною – це найбільший паркетник у модельній лінійці марки, хоча колісна база 2980 мм збігається з Teramont. Сьогодні не можна передбачити конкретне найменування новинки, але орієнтуватися можна на Talagon X. У машини з’явилися додаткові вікна на задніх стійках, модернізований капот, а також нова оптика і бампери.

Швидше за все, технічне начиння новинки буде схожим на Talagon. Так, оснащуватися автомобіль буде 2,0-літровим турбо двигуном на 186 або 220 к.с., а також 2,5-літровим двигуном V6 потужністю 299 к.с. Разом із силовим агрегатом працюватиме роботизована трансмісія DSG із двома зчепленнями. Привід як передній, так і повний.


Не пропустіть