Dacia Duster вийде у комплектації Extreme (Фото)

У Європі почали приймати замовлення на спеціальну версію кросовера Dacia Duster, яка отримала назву Extreme. Як зазначив виробник, новинка відрізняється від інших версій численними елементами комфорту та оригінальним зовнішнім виглядом.

Спецверсію Dacia Duster Extreme графітно-сірого відтінку зарезервовано лише до літа 2022 року. Новий колір доповнюють оранжеві смуги на зовнішніх дзеркалах і решітці радіатора. Крім того, підібрані за відтінком логотипи Duster на рейлінгах та задніх дверях. Як альтернатива сірому кольору доступне перламутрово-чорне, арктично-біле, помаранчеве та синє забарвлення кузова. Для всіх версій пропонуються 17-дюймові диски литі в чорному виконанні.

Серія Extreme побудована на базі топової комплектації Prestige, яка не представлена на ринку. Крім того, додано підігрів задніх сидінь, а також гучний зв’язок із ключем-картою. Комбінована оббивка з тканини, текстилю та шкіри тепер обшита контрастним простроченням оранжевого кольору. Двері, дефлектори салону та центральна панель також прикрашені оранжевими вставками.

Стартова вартість бипаливного автомобіля Dacia Duster Extreme з обладнаним двигуном TCe 100 ECO-G LPG становить, наприклад, у Німеччині 17 950 євро. Вартість базової версії Duster Prestige – 16 790 євро.

Джерело Тарантас

Не пропустіть