BMW представила оновлений 8-Series (Фото)

Компанія BMW представила оновлене сімейство 8-Series. Воно включає купе, кабріолет і чотиридверку Grand Coupe. Виробництво новинок стартує у березні поточного року.

Про це повідомляє MMR з посиланням на прес-службу німецької марки.

Оновлений BMW 8-Series отримав нові ґрати радіатора з горизонтальними ламелями, масивні повітрозабірники, аеродинамічні елементи поблизу переднього та заднього бамперів, а також дифузор у кольорі Dark Shadow. Вже у базі авто обладнали 19-дюймовими колісними легкосплавними дисками, світлодіодною оптикою (за доплату доступна лазерна) і гальмівною системою M Sport з супортами синього кольору.

В салоні тепер є цифрова панель приладів і 12,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Водію доступні модернізована навігаційна система, бездротова зарядка для смартфона, проекційний дисплей та передові системи безпеки.

Моторна гама BMW 8-Series змін не зазнала. До неї, як і раніше, входить 3,0-літровий бензиновий двигун TwinPower Turbo потужністю 340 кінських сил та дизельний агрегат на 320 кінських сил. Повнопривідна модифікація M850i ​​xDrive має у своєму розпорядженні 4,4-літровий бензиновий агрегат V8 потужністю 530 кінських сил.


Не пропустіть