Jeep представив семимісний кросовер Meridian (Фото)

Марка Jeep презентувала новий великий кросовер під назвою Meridian. Модель розроблена спеціально для індійського ринку.

Як стало відомо, новинка є злегка перелицьованою та доопрацьованою версією моделі Commander, представленої в Бразилії рік тому. Автомобіль побудований на розтягнутій платформі європейської моделі Compass з несучим кузовом й поперечним розташуванням двигуна. Зовні від американської моделі кросовер можна відрізнити завдяки трохи зміненому оформленню фронтальної оптики, а також колісним дискам іншого дизайну.

На індійському ринку авто пропонуватиметься з 2,0-літровим турбодизельним агрегатом потужністю 170 к.с., що працюватиме спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з дев’ятидіапазонною АКПП. « У базі» машина матиме привід лише на передню вісь.

У списку оснащення кросовера значаться 6 подушок безпеки, віртуальна панель приладів діагоналлю 10,1 дюйма, інформаційно-розважальний комплекс з 10,25-дюймовим сенсорним дисплеєм і двозонний клімат-контроль. Надалі у моделі з’явиться версія із шестимісним салоном, де на середньому ряду сидінь замість суцільного дивана встановлять два окремі капітанські крісла.

Початок продажів новинки запланований на літо поточного року.


Не пропустіть