Китайський Dongfeng показав новий кросовер у стилі Toyota RAV4 (Фото)

Китайська автомобілебудівна компанія Dongfeng опублікувала перші світлини нового кросовера під назвою Hoaji. За габаритами автомобіль вийшов близьким до моделей Toyota RAV4 та Nissan X-Trail. Продаж кросовера розпочнеться до кінця поточного року.

Особливістю кросовера стали масивні ґрати радіатора з вертикальними планками, а також вузька світлодіодна оптика і невеликий спойлер на задній кромці даху.

Про салон автомобіля поки що можна судити виключно по дизайн-скетчам, на яких видно передню панель з об’єднаними цифровими дисплеями віртуального щитка приладів та інформаційно-розважального комплексу.

Автомобіль створений на модульній платформі DSMA (Dongfeng Superior Modular Architecture) з незалежною задньою підвіскою, що є модернізованим варіантом архітектури CMP концерну Stellantis. Рушійною силою авто буде 1,5-літровий бензиновий «турбодвигун» потужністю 190 кінських сил, що працює спільно із 7-ступінчастим «роботом» із двома зчепленнями. Крім того, у моделі буде гібридна модифікація з 163-сильним бензиновим агрегатом та електромотором потужністю 177 кінських сил.


Не пропустіть