У Мережі опублікували фотографії нового Hyundai Kona

Марка Hyundai продовжує готуватись до зміни покоління кросовера Kona, дебют якого очікується наступного року.

Компанія Hyundai проводить активні випробування майбутньої новинки, тому в мережі вже з’являються фотографії автомобіля, покритого захисним камуфляжем. Однак цього разу фотошпигунам вперше вдалося відобразити салон кросовера Kona, стилістика якого нагадує інтер’єр Ioniq 5.

Головним нововведенням у салоні нового Hyundai Kona стане величезний екран мультимедійної системи, що плавно перетікає в електронну панель приладів. Поки невідомо, чи отримає дисплей єдине сенсорне управління або його функціонал розділять на кілька відділень. Крім цього, на представлених знімках можна побачити новий дизайн керма, механічну шайбу управління клімат-контролем, а також кілька фізичних кнопок, розташованих на центральній консолі.

Новий Hyundai Kona оснастять роздільною передньою оптикою, рельєфним капотом з великим повітрозабірником, а також новими колісними дисками з широкими спицями. У силову лінійку увійдуть як класичні ДВЗ, так і електрифікована силова установка під назвою SX2e. Крім цього, планується поява і зарядженої модифікації. Прем’єра Hyundai Kona нового покоління відбудеться наступного року. Спершу новинка з’явиться на ринку Південної Кореї, а потім дебютує у Європі.


Не пропустіть